juliaalouisee

Alla inlägg den 18 april 2011

Av juliaalouisee - 18 april 2011 22:50

    

Av juliaalouisee - 18 april 2011 22:42

 


 

Av juliaalouisee - 18 april 2011 22:01

Idag har jag varit hund vakt. Jennie skulle till Bollnäs så då hade jag hennes hundar Mario och Figaro. Figge är bara 9 veckor så han är ju så otroligt go! Fullt ös medvetslös, och då sover han så att man nästan måste väcka honom för att kolla om han lever. Han är en liten mops valp, jag är helt kär i honom... åh, han är så söt.


Senare på dagen när Jennie hade kommit hem drog vi till stallet, och så mockade jag och fixade och efter det red jag och Hannah på travbanan. Underbart väder och en super start på första dagen på lovet! Hannah mådde bra idag, lite nackspärr och ont i huvudet men annars så.


Det gick ju inte så bra igår när dom skulle starta 125, för Mani tog i för kung och fosterland på första hindret och hoppade så jäkla stort att han hoppade Hannah ur sadeln... Jag hann bara tänka att jäklar vad stort och fint han hoppade idag då, sen ser jag att Hannah bara flyger och sen landar framför honom så att Mani råkar slå till henne i huvudet med en hov. Hon låg kvar bra länge, men pappa och Jon var nästan framme innan hon ens slagit i marken men sjukvårdarna var sega. Jag sprang och tog min häst som var lös.


 Jag vågade inte gå in till henne för att jag trodde hon hade dött, men som tur var det inte så!! Vart rädd där ett tag... Inte alls van vid att se Hannah ramla av, första gången jag såg det tror jag. Hon sitter ju alltid kvar, men nu var hon då verkligen inte berädd på att han skulle hoppa SÅ bra, och när han hoppar så hoppar han alltid med sån kraft så det var inte konstigt att hon flög som en liten vante den här gången. Men som tur var mår hon bra och det är huvudsaken! Mani blev helt knäpp för han hade ju taggat så hemskt på att få hoppa så fick han inte det, haha.   


Hannah och Bambie blev i alla fall kvalade i helgen till Falsterbo, och dom blev även meetingbästa. Grattis!!


  

Mupp Mani <3


 



Presentation


Hej! Julia heter jag och det här är min blogg, här kan du så småningom läsa om mig och allt som händer runtomkring mig.

Jag går på Real gymnasiet i Gävle, där jag pluggar häst. Jag är 17 år och har två hästar.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vilken hjälm skulle du välja om du fick den gratis?
 GPA Speed air Evolution
 Charles Owen Wellington Classic
 GPA First Lady
 Charles Owen Ayr8

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards